Als er iets verandert in uw leven
Alle ingrijpende gebeurtenissen in uw leven hebben een financieel staartje. U moet nieuwe regelingen treffen, uw verzekeringen aanpassen of een hypotheek afsluiten. Bespreek het daarom met ons als er iets verandert in uw leven.

Als er iets verandert in uw levenNeem contact op met ons kantoor bij een van de volgende life-events:

Trouwen of samenwonen
Als u gaat trouwen of samenwonen, adviseren wij u over een goede hypotheek als u samen een koophuis betrekt. Verder regelen wij dat uw verzekeringen worden samengevoegd en worden aangepast aan de nieuwe situatie. Ook gaan we met u in gesprek over inkomensbescherming bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid of overlijden van de partner.

Kinderen
Gezinsuitbreiding? Wij zorgen ervoor dat uw kind op uw polissen wordt bijgeschreven. Ook overleggen we met u of de dekking moet worden uitgebreid en of een overlijdensrisicoverzekering nodig is voor het geval een van de ouders wegvalt. En natuurlijk spaart u al vanaf dag één voor uw kind. Voor een studie, het rijbewijs of de eerste woning.

Verhuizen
Er komen heel wat vragen op u af als u wilt verhuizen. Zijn hypotheekregels veranderd? Voor welk hypotheekbedrag komt u in aanmerking? Kunt u uw oude hypotheek ‘meenemen’? Wij adviseren en begeleiden u graag. We gaan bovendien na of uw woonverzekeringen moeten worden aangepast en zorgen ervoor dat uw inboedel ook tijdens de verhuizing verzekerd is.

Scheiding
Een scheiding is verwarrend en grijpt diep in in uw leven. Wij steunen u met praktische informatie en duidelijke adviezen. Of u nu in de woning blijft wonen of degene bent die verhuist. Ook de gevolgen voor uw pensioen bespreken we met u. En we passen uw verzekeringen aan.

Andere baan
Een andere baan betekent vaak meer inkomen en dat vergroot uw mogelijkheden om vermogen op te bouwen. Wij adviseren u over een goede manier om dat te doen. Daarnaast gaan we na of uw secundaire arbeidsvoorwaarden net zo goed zijn als in uw oude baan. Eventueel adviseren wij u over aanvullende maatregelen.

Ouder worden
Al in een vroeg stadium schenken wij aandacht aan uw financiën op latere leeftijd. Zodat u voldoende pensioen opbouwt, een potje heeft voor extra zorg en naar een kleinere woning kunt verhuizen als u dat wilt. We bespreken ook met u hoe uw uitvaart gefinancierd kan worden en hoe u uw kinderen vermogen kunt schenken of na kunt laten.(08-08-2017)