Weer op maat verzekerd in 2018
Hoe prettig is het om het nieuwe jaar te beginnen in de wetenschap dat uw verzekeringspakket helemaal is doorgelicht en u weer op maat verzekerd bent? Klop daarom deze maand nog bij ons aan voor een totale verzekeringscheck.
Weer op maat verzekerd in 2018

Welke verzekeringen verdienen het om afgestoft en vernieuwd te worden?

 1. Autoverzekering
 2. Uw auto is weer een jaartje ouder, maar misschien heeft u uw autoverzekering nooit aangepast. Is het tijd om te kiezen voor een eenvoudigere dekking? Ook zijn de premies voor autoverzekeringen sinds enige tijd gestegen, zowel voor de WA-verzekering als voor de beperkte cascoverzekeringen en de allriskverzekeringen. Kunt u voordeliger uit zijn?
 3. Woonhuis- en inboedelverzekering
 4. Uw inboedelverzekering kan een eenvoudige of een zeer uitgebreide dekking hebben. Weet u nog wat u indertijd gekozen heeft? En staat u nog achter die keuze? Misschien wilt u elektronische apparatuur toch beter verzekeren of stelt u een buiten-de-deurdekking op prijs. Ook de dekking van uw opstalverzekering nemen we graag onder de loep.
 5. Zorgverzekering
 6. Tot 1 januari heeft u de mogelijkheid over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. De verschillen tussen de premies waren nog nooit zo groot als in 2018. Geen tijd of zin om zelf te vergelijken? Wij zoeken graag uit of u bij uw huidige zorgverzekeraar nog goed zit, of dat u beter kunt switchen.
 7. Aansprakelijkheid en rechtsbijstand
 8. Over de dekking van uw aansprakelijkheidsverzekering heeft u misschien al jaren niet meer nagedacht. Toch kan het zijn dat u het verzekerde bedrag eigenlijk te laag vindt of dat de dekking te summier is. Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Dan bespreken we of de gekozen modules nog bij u passen. Geen rechtsbijstandsverzekering? Wij bespreken wat de toegevoegde waarde voor u kan zijn als u daar wel voor kiest.
 9. Reisverzekering
 10. Met de wintersportvakantie voor de deur kan het geen kwaad uw reisverzekering weer eens te checken. Is die goed afgestemd op uw vakantiebestemmingen, uw vakantieactiviteiten en op de dekkingen van uw andere verzekeringen?
 11. Inkomensverzekeringen
 12. Welke maatregelen heeft u getroffen om ervoor te zorgen dat het gezinsinkomen onder alle omstandigheden op peil blijft. Zijn die maatregelen voldoende om bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden van de partner financiële problemen te voorkomen? En vergoedt uw uitvaartverzekering alle uitvaartkosten?

Check van dekkingen en premies
Als wij uw verzekeringen doorlichten, kijken we niet alleen of de dekkingen nog bij u passen. We controleren ook of u niet dubbel verzekerd bent en of u voordeliger uit kunt zijn, bijvoorbeeld door alle verzekeringen in een pakket op te nemen. Goed verzekerd het nieuwe jaar in? Neem contact op met ons kantoor.(05-12-2017)